Om oss

Teltverden – ingen kan telt bedre!

Vi er hva vi heter – en verden av telt for campingvogner og bobiler. Vi går aldri på kompromiss. Vi selger bare fortelt til campingvogner og bobiler, og det gjør vi bra! Hos oss finner du alle ledende varemerker.

20 år 2015

Bedriften startet i 1995 med en klar og enkel målsetning: Å tilby campere med campingvogn eller bobil det absolutt beste utvalget av fortelt, til de absolutt beste prisene som finnes. Teltverdens mål var da å bli Sveriges største spesialiserte forhandler av fortelt, noe vi også har blitt og vært i mange år nå. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert og utdannet for å holde vår posisjon på markedet. Vi vil fortsatt være best!

Fremtiden

Teltverdens konsept er unikt, og ikke bare i Sverige. Derfor lanseres Teltverden i flere land, og nå står de skandinaviske landene for tur. Allerede i 2002 lanserte vi den første nettbutikken med fortelt, så Teltverden er nå et etablert begrep blant svenske campere. Våre forventninger og ambisjoner er at vi snart vil være like velkjente og populære i hele Norden.

Takk for at du har lest så langt

Nå håper vi at du velger oss som leverandør av ditt neste fortelt. Du kan være sikker på at vi 3vil gjøre alt vi kan for at du skal bli helt fornøyd.

Velkommen!